FRÅN DALASKOGENS ISHALLAR GENOM SÖRMLÄNDSKA GYMMEN TILL ENKÖPINGS LANDSBYGD

Träningsbakrund

Uppvuxen på isen har jag sedan barnsben varit aktiv idrottare inom konståkning. Många timmar har lagts ned till träning och under gymnasietiden gjorde jag en större satsning som dessvärre slutade i knäskada och gav mig ett abrupt avslut. Vilsen utan mina skridskor letade jag mig in till gymlokalerna och fastnade för en ny typ av idrott - styrkelyft. Från styrkelyft har jag sedan testat mig fram och försökt hitta en träningsvärld utanför ishallarna och idag är jag aktiv utövare av framförallt CrossFit & 3D-träning. 

Uttbildning

Under min uppväxt har sport alltid varit en stor del av mitt liv vilket gjorde steget till tränare helt naturligt. Efter gymnasiet har jag läst idrottspedagogik på högskolan och licensierat mig till personlig tränare och kostrådgivare. I augusti 2016 introducerades jag till en helt ny typ av träning - 3D träning, som jag idag håller på att utbilda mig inom. Inom utbildningen finns flera moduler med fokus på olika delar i kroppen samt grenspecifika inriktningar. Jag har i dagsläget specialiserat mig på knä, fot & höft samt idrottsutbildningen 3D Performance där vi riktar in oss på fysträning för atleter.

Träningsfilosofi

Jag tror på en balanserad livsstil där rätt motion & kost tillsammans med minimalt med stress lägger vägen för en bra hälsa. Mitt motto är "du kan göra & äta allt, men inte alltid" och därför tror jag på att hitta en balans i livet, både kroppsligt och själsligt. Träning ska vara roligt, det är då det skapar harmoni i kroppen och blir en del av vardagen.

 

Att få se folk växa och utvecklas och hjälpa dem hitta glädjen i sig själva med hjälp av träning är bland det bästa jag vet.