Hej från mig!

Efter en otroligt hektisk vår på Sunlight gym tog jag mig äntligen tiden att uppdatera min hemsida lagom till semestertiderna! Så för er som är nya eller återvändande, varmt välkomna tillbaka och nedan kan ni läsa lite kort om mig!

Till en början, lite kort om vem jag är:

Corinne heter jag, är 26 år gammal och bor i dagsläget i Nyköping tillsammans med min fästman & våra två hundar. Jag är uppväxt i den lilla staden Borlänge i Dalarna och flyttade hit för ca 5 år sedan.

Som ni förstått ifrån hemsidan är jag verksam inom området träning & hälsa som förutom mitt jobb även är en stor passion i livet. Redan under mina tidiga år testade jag på många olika sporter men fastnade för konståkning och senare även dans där många år, dagar & timmar lagts till träning. Jag är supertacksam för vad idrottandet har gett mig och många av mina starkare sidor tror jag kommer därifrån, och speciellt några av dem viktigaste egenskaperna - min ambition och förmågan att aldrig ge upp och alltid sträva efter att bli en bättre JAG.

När jag som 18åring drog på mig rejäla överbelastningsskador i knäna fick jag lägga skridskorna på hyllan och spendera x antal timmar på rehab och även försöka hitta något nytt att lägga min energi på.

Detta gav ett stundande intresse för styrketräning och yoga och där spenderar jag mycket av min egna träningstid även idag tillsammans med 3D träning.

Mitt jobb som Personlig tränare:

Då träning & hälsa alltid varit ett stort intresse kändes det mer än rätt när jag fick möjligheten att börja jobba som Personlig tränare. Jag är idag verksam på Sunlight gym i Nyköping där jag får äran att varje dag hjälpa andra människor hitta vägar mot ett mer hälsosammare och skadefriare liv. Då jag utbildar mig inom 3D träning där jag lärt mig mycket inom rehab och skadeförebyggande träning består en stor del av dagarna att hjälpa andra med just detta. Det är en fantastisk känsla att se andra människors utveckling och se hur dem hittar glädjen och tron i sig själva med hjälp av rörelse.

Min filosofi:

Då jag själv gått igenom många olika perioder och stadier i mitt liv med mixtrande med mat & träning har jag lärt känna mig själv väldigt bra och hittat en väg jag jag tror starkt på - BALANS.

Det spelar ingen roll vem du är, var du kommer ifrån eller vilken inställning du har, det viktigaste för mig är att vi tillsammans hittar en väg och lägger upp en plan som passar dig utifrån din målsättning.

Tycker du att detta låter intressant är du mer än välkommen att följa min sida. Glöm heller inte att följa min FB sida för det allra senaste!

#Personligt

Utvalda inlägg