Helgens 21km trail

Hej på er!

Här sitter jag i efterdyningarna efter helgens bravader. Igår (lördag) var det dags för årets traillopp i Kolmårdens backiga skogar. Detta år var vi ett helt gäng om sju personer efter två bortfall. Alla med olika mål och förutsättningar.

Jag kan medge att jag inte löptränat särskilt mycket inför loppet. Ungefär 4 rundor sedan februari har det blivit för mig så jag hade inte så mycket att förvänta från mig själv. Därför satte jag upp ett mål som jag visste var genomförbart men ändå lite utmanande. Efter 20km med halkiga rötter, lutande hällar, extrema backar på sina ställen och råtrötta ben kravlade jag mig i mål och spurtade på under upploppet med heder i behåll. Det hela slutade med att jag slog mitt satta tidsmål med 3 minuter och tog därmed förra årets tid med en kapning på hela 12!!! minuter.

Detta är jag mer än nöjd med! Och det bästa av allt, jag mådde inte skit efter loppet som jag gjorde förra året.

Efter loppet blev det After-run hos Camilla med fotboll och galet gött käk!

Ett urval på tallriken: Hamburgare med halloumi & portabello svamp, spenat/ostpaj, creamed corn, grillad ananas och sötpotatis med chiliaioli.

Idag har jag tagit det lugnt. Smort in benen med min magnesiumkräm och nu på kvällen blev det en återhämtningsrunda på cykeln á 27km. Det var ett tag sen men det var en fantastisk kväll (och är fortfarande) så tiden flög iväg!

Med detta avklarade lopp har jag nu bockat av 2 av mina 3 träningsmål detta år:

- Öppet spår 90km genomfördes 25/2

- Kolmården trail 21km genomfördes 7/7

- Kronan scaled throwdown är yet to come 3/11.

Så nu sadlar vi om inför en höst fylld med lyftning och crossfit och massa annat roligt!

Vi hörs!

/Corinne

#Träningsmål #Inspiration

Utvalda inlägg