STRONGMUM

Mammaträning i kursformat

Snart lanseras utomhusträning för mammor i Enköping!

Nedan kan du läsa lite mer om vad kurserna innehåller:

STRONGMUM syftar till att stärka mammor efter den påfrestning som en graviditet och förlossning innebär. Som utbildad mamma-mage tränare och nybliven mamma själv så vet jag vilka krav som ställs på kroppen. Vi jobbar oss från enkla övningar för bäckenbotten, till en stark och funktionell mammakropp. Kom och inspireras tillsammans med andra mammor som alla befinner sig i liknande situationer som dig själv. 

Steg 1 består av 6 träffar där vi varvar praktik och teori med fokus på att hitta kontakten med vår bäckenbotten samt bygga upp vår bålstyrka från grunden. Vi jobbar oss från liggande, genom sittande, stående och till sist rörliga övningar. Allt i en takt som passar dig. 

I steg 2 av STRONGMUM dyker vi ner mer och utgår från kravbilden av vad en mammakropp behöver klara av i vardagen. Lyft ur konstiga vinklar och positioner, bärande av bebis och spring efter fartfyllda barn, för att bara nämna några. Listan kan göras lång men en sak genomsyrar denna kurs - övningarna är framtagna för att göra mammakroppen stark och hållbar för en lång tid framöver.

Kursen består av 10 träffar.

Båda kurserna kommer köras utomhus i Enköping och självklart är barn välkomna!

Preliminär start sker under våren 2021. För att anmäla intresse redan nu, fyll i formuläret nedan.

Glöm inte skriva vilken kurs du är intresserad av!

Unga mödrar som håller sig i form

© 2023 by CORINNE SÄLL.