VIKTMINSKNINGSKURS

Vad roligt att du klickat dig vidare hit! Det betyder att du är redo att ta tag i din hälsa och ge dig själv dina bästa förutsättningar!

Nedan kan du läsa lite mer om vad kursen innehåller:

Kursen fokuserar på att hitta en balans i livet, både när det kommer till kost, träning, men även stress, sömn och andra faktorer som påverkar dig och dina resultat. Vi lägger extra stor vikt vid att hitta det positiva i förändringen, på så vis blir det lättare för dig att nå ditt mål och hålla dig där.

Alla individer är olika och har olika förutsättningar, därför får alla deltagare ett individuellt kostschema baserat på det som fungerar bäst för dig. Du väljer antalet måltider, klockslag, livsmedel du gillar m.m. och sedan sätter jag ihop ett schema som möter dina önskemål och kan ge dig resultat.

Träningen är individanpassad men i gruppformat vilket gör att alla kan vara med och få ut lika mycket utav träningen. Vi kör pass med enkla övningar och fokus på funktionell träning med kroppen som största redskapet. I Onlinekursen behövs ett gummiband, annars använder vi oss av kroppen som redskap.

Fortfarande tveksam? Läs nedan om vad 2 av mina tidigare deltagare har att säga om kursen:

"Mest förvånad är jag över att kostomläggningen får en så stor effekt samtidigt som den inte känns utmanande utan istället långsiktigt hållbar." - Lars L

"Corinne har varit en fantastisk ledare som gett oss bra träningsutmaningar. Hon stöttar och pushar på bästa sätt. Att vara en "stängd" grupp har varit toppen! Man kommer varandra nära och peppar varandra så gott man kan. Det har varit en av anledningarna till att träningen blivit rolig" - Josefin W

I kursens gång ingår följande:

- 2 träningspass á 60min i veckan i sluten grupp ONLINE (månd & tors kväll 18:30) under 8 veckor.

- Individuellt kostschema baserat på dig och dig enbart (värde1800:-)

- Motivationsgrupp på FB.

- Kontinuerlig uppföljning och motivation.

Pris: 2399:-

Begränsat antal platser - först till kvarn!

Betalas med faktura!

Nästa start är ej satt än. För en intresseanmälan eller frågor, fyll i formuläret nedan.

*Vid mindre än 5 deltagare förbehåller jag mig rätten att ställa in eller flytta kursen

Tack för din anmälan!